ضعیف عمل کردن لرستان در بحث زیرساخت اقامتی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، سید امین قاسمی در آیین افتتاح مجتمع گردشگری شاپور خواست خرم‌آباد اظهار کرد: این مجموعه به همت بخش خصوصی بومی اجرا شده که طرحی بی‌نظیر در غرب کشور در بحث زیر ساخت اقامت است.

وی ادامه داد: علی‌رغم داشته‌های طبیعی، تاریخی، فرهنگی فراوان متاسفانه در بحث زیرساخت اقامت بسیار ضعیف هستیم و زیرساخت‌های درخور شان گردشگران نداریم یا خیلی کم داریم که این زیرساخت خوب به خرم‌آباد اضافه شده است.

قاسمی یادآور شد: در همین روز‌ها افتتاح مجتمع گردشگری مخمل‌کوه خرم‌آباد را داریم و فاز اول آن به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان، بهره‌برداری از یک مهمان‌پذیر در خرم‌آباد، راه‌اندازی خانه طبیعت‌گردی و تشکل‌ها در مجموعه تاریخی میرملاس و احداث فاز اول زیرساخت گردشگری سراب زز سلسله را از دیگر طرح های افتتاح شده در روز‌های گذشته عنوان کرد.

وی افزود: با این چند طرح حدود ۲۰۰ تخت به ظرفیت اقامتی استان اضافه شده است.

انتهای پیام/م

لرستان در بحث زیرساخت اقامت بسیار ضعیف است