۱۲۳۳ فرصت شغلی در همدان ایجاد شد

۱۲۳۳ فرصت شغلی در همدان ایجاد شدبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، سیدمحمدرضا میرصفدری، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری همدان در آیین بهره برداری از طرح‌های شهرستان اسدآباد افزود: همزمان با هفته دولت، ۷۰۵ طرح با اعتبار حدود ۱۱ هزار میلیارد ریال در این استان بهره برداری و یا عملیات اجرایی آن آغاز شد.

او با بیان اینکه وفاق و همدلی بین مدیران ارشد استانی و دستگاه‌های اجرایی، نهاد‌ها و دستگاه‌های استان وجود دارد ادامه داد: در حال حاضر استان همدان به مثابه یک کارگاه سازندگی است که جذب سرمایه گذار و ایجاد اشتغال با جدیت دنبال می‌شود.

میرصفدری اظهار داشت: برای توسعه استان باید برنامه مدون وجود داشته باشد که سند راهبردی در این راستا تدوین شده و جذب سرمایه گذاری نخستین اولویت‌ها در راه توسعه استان است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری همدان با بیان اینکه بر اساس سند راهبردی در مدت سه سال باید ۱۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در استان سرمایه گذاری شود افزود: همچنین در این مدت باید ۶۰ هزار شغل ایجاد کرد.

فرماندار اسدآباد نیز گفت: در هفته دولت ۳۷ طرح در این شهرستان بهره برداری و یا عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

مجید درویشی با بیان اینکه اعتبار این طرح‌ها افزون بر ۲۳۷ میلیارد و ۷۰۱ میلیون ریال بوده است اظهار داشت: از مجموع این طرح‌ها، ۲۹ طرح با اعتباری افزون بر ۲۰۳ میلیارد ریال به بهره برداری رسید و عملیات اجرایی هفت طرح نیز با اعتباری افزون بر ۳۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال آغاز شد.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/ د 

ایجاد فرصت های شغلی همزمان با هفته دولت در همدان