افزایش ۱۸ درصدی جابجایی مسافر از پایانه مرزی بیله سوار

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، علی رحمتی، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اردبیل امروز در بازدید از پایانه مسافری بیله‌سوار، ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) گفت: امسال ۵۹ هزار و ۸۱۹ نفر مسافر ایرانی و ۵۹۳ هزار و ۱۸۹ نفر مسافر خارجی از پایانه مرزی بیله سوار جابجا شده اند که این آمار نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۸ درصد افزایش داشته است.

او همچنین افزود: پایانه مرزی بیله‌سوار آماده پذیرایی و استقبال از زائران کشور‌های حوزه قفقاز، روسیه، گرجستان و جمهوری آذربایجان است.

رحمتی گفت: سال گذشته ۳ هزار و ۵۰۰ نفر زائر اتباع خارجی با ۷۵ دستگاه اتوبوس از طریق پایانه مرزی بیله‌سوار عازم کربلای معلی شده‌اند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اردبیل با اشاره به این‌که در ۵ ماه گذشته بیش از ۶۵۳ هزار نفر مسافر از پایانه مرزی بیله‌سوار تردد کرده‌اند، تصریح کرد: از این میزان مسافر ۱۲۸ هزار و ۷۸۴ نفر با وسائط نقلیه اعم اتوبوس، مینی‌بوس و سواری و ۵۲۴ هزار و ۲۲۴ نفر نیز با پای پیاده تردد نموده‌اند.

رحمتی افزود: از این تعداد ۵۹ هزار و ۸۱۹ نفر مسافر ایرانی و ۵۹۳ هزار و ۱۸۹ نفر مسافر خارجی بوده‌اند که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۸ درصد افزایش جابه‌جایی مسافر مشاهده می‌شود.

او گفت: در مدت یاد شده ۴۱ هزار و ۳۱۱ وسیله نقلیه نیز از این پایانه مرزی تردد کرده است.

انتهای پیام/ع

پایانه مرزی بیله‌سوار آماده پذیرایی از زائران خارجی