پخت بیش از یک تن نان محلی برای سوگواران لاسجردی

پخت بیش از یک تن نان محلی برای سوگواران لاسجردیبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، این بانوان از روز اول ماه محرم، تنور‌های سنتی را روشن می‌کنند و شبانه روز به پخت نان سنتی این روستا که "چپاتی" نام دارد مشغولند.

به همت بانوان و خیرین لاسجردی نان محلی چپاتی نذری در ایام محرم پخت شد و در اختیار هیات‌های مذهبی این روستا قرار گرفت.

بانوان سوگوار شهادت سید الشهدا (ع)، همزمان با پخت نان، با قرادت اشعار و نوحه‌های محلی، برای مصائب اهل بیت (ع) اشک می‌ریزند.

حجت الاسلام پیوندی کارشناس مذهبی می‌گوید: پخت نان چپاتی برای عزاداران حسینی در لاسجرد، ۱۰۰ سال قدمت دارد و هر محرم بانوان لاسجردی برای اطعام عزاداران بیش از تن نان پخت می‌کنند و در اختیار هیات‌های عزاداری قرار می‌دهند.

انتهای پیام/ح

به همت بانوان و خیرین لاسجردی نان محلی چپاتی نذری در ایام محرم پخت شد