همزمان با ماه محرم؛
برگزاری رزمایش رزمندگان تیپ ۴۴ قمربنی هاشم (ع)

برگزاری رزمایش رزمندگان تیپ ۴۴ قمربنی هاشم (ع)به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سرهنگ پاسدار علی افضلی فرمانده تیپ ۴۴ قمربنی هاشم (ع) گفت: همزمان با ماه محرم، رزمایش و اردوی صحرایی رزمندگان تیپ ۴۴ قمربنی هاشم (ع) در منطقه عمومی دشت مرجن با استعداد ۹ گردان بسیجی امام حسین (علیه السلام)، توپخانه، پدافند هوایی، ادوات و ضد زره و همچنین با حضور گردان‌های پشتیبانی رزم و آماد و مهندسی و معاونت‌های ستاد تیپ برگزار شد.

او افزود: در این اردوی عملی صحرایی که به مدت یک هفته به طول انجامید گردان‌های بسیجی امام حسین (ع) و گردان‌های پشتیبانی رزم و آمادی بعد از فراخوانی و اجرای ستون کشی و حرکت به منطقه عملیاتی، به اجرای تمرینات تاکتیکی روزانه و شبانه پرداختند.

افضلی اضافه کرد: عملیات‌های مختلف در طول مدت یک هفته رزمایش و اردوی صحرایی رزمندگان تیپ ۴۴ قمربنی هاشم (ع) استان چهارمحال و بختیاری، با موفقیت به اجرا درآمد.

انتهای پیام/ف

رزمایش رزمندگان تیپ ۴۴ قمربنی هاشم (ع) برگزار شد