شهردار منطقه یک خبر داد؛
بازداشت قطع کنندگان درختان الهیه

بازداشت قطع کنندگان درختان الهیهبه گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سید حمید موسوی شهردار این منطقه با اعلام خبر فوق اظهار داشت: با تماس شهروندان و انجام گشت‌های نامحسوس در طول شب و پایش در سطح منطقه با سربرداری و قطع چند اصله درخت در این محدوده مواجه شدیم و آن را به صورت آنی به نیروی انتظامی اعلام و با اقدام سریع آن‌ها مجرمین در هنگام ارتکاب جرم و انتقال درختان خشک دستگیر شدند.

وی گفت: در این خصوص شکایتی از سوی شهرداری منطقه یک در مراجع قضایی طرح و در انتظار صدور رای هستیم و از سویی کارشناسان فضای سبز با مراجعه به املاک مورد نظر و تهیه کروکی جدید نسبت به ارایه گزارش به کمیسیون ماده ۷ منطقه و سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران اقدام و رای کمیسیون در خصوص پرونده‌های مربوطه بزودی صادر خواهد شد.


بیشتر بخوانید: عامل قطع درختان در شمال پایتخت دستگیر شد


موسوی افزود: این اقدام مدل جدیدی از همکاری شهرداری و نیروی انتظامی برای صیانت از باغ‌ها و فضا‌های سبز منطقه است و توانستیم در لحظه تخریب از پتانسیل نیروی انتظامی بهره بگیریم و از تخریب باغ جلوگیری کنیم.

وی از شهروندان خواست با ارتباط با سامانه‌های ۱۳۷ و ۱۸۸۸ این نوع موارد را به مدیریت شهری منطقه اطلاع دهند تا قبل از تخریب اعمال قانون شود.

انتهای پیام/