بازیگر هتاک با انتشار یک ویدئو بازداشت خود را تکذیب کرد

بازیگر هتاک با انتشار یک ویدئو بازداشت خود را تکذیب کردبه گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از انتشار پست توهین‌آمیز و جنجالی صبا کمالی بازیگر نه چندان مطرح سینما و تلویزیون که موجی از اعتراضات را در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی به دنبال داشت، حالا او با انتشار ویدئویی در صفحه اینستاگرام خبر بازداشت خود را تکذیب کرد.

کمالی در این ویدئو می‌گوید: «من مسلمان شیعه هستم و در خانه‌ام برای امام حسین و امام علی (ع) مجلس عزاداری برگزار می‌کنم»

او در این ویدئو ضمن ارائه توضیحاتی درباره اتفاقات اخیر، از ارادت خود به امام حسین(ع) و اهل بیت گفت و تصاویری از تابلوهایش را که با ذکرهایی از نام خدا  بر روی آن هک شده است را نشان داد.

در ادامه این ویدئو منتشر شده را مشاهده کنید:

{$sepehr_media_10545464_400_300}
گفتنی است؛ صبا کمالی پس از انتشار متن توهین آمیز که واکنش‌های شدید کاربران فضای مجازی را به همراه داشت، مردم را به کج‌فهمی متهم کرد و مطلب منتشر شده در اینستاگرامش را پاک کرد. پس از مدتی نیز اعلام شد که دستور بازداشت این بازیگر هتاک صادر شده است.
 
انتهای پیام/