جیغ‌های خانم صندوقدار سارق را فراری داد + فیلم

جیغ‌های بنفش خانمی که سارق را فراری داد+فیلمبه گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، خانمی که صندوقدار یک سوپر مارکت در شهر مسکو روسیه بود، توانست از طریق سلاح مخفی خود سارق را در رسیدن به هدفش ناکام بگذارد.

تصاویری که از طریق دوربین‌ها مداربسته ثبت شده است، نشان می‌دهد که سارق به بهانه خرید وارد فروشگاه شد، اما ناگهان چاقوی بزرگی را به طرف زن کشید و او را تهدید کرد. سارق مطمئن بود، که با این تهدید خطرناک، صندوقدار تسلیم می‌شود و پول‌ها را تحویل می‌دهد، اما غافل از اینکه خانم از سلاح مخفی خود استفاده می‌کند و با جیغ‌های بنفش خود، سارق را فراری می‌دهد. دسی بل‌ های موجود در نمودار گویای آن است که جیغ‌های این خانم بسیار کارساز بوده به طوری که سارق قادر به تحمل آن نبوده و فرار را بر قرار ترجیح داده است.

در نتیجه استفاده از این سلاح مخفیانه که خانم صندوقدار رو کرد، حتی یک سکه نیز از صندوق سرقت نشد و در نهایت هم پلیس این سارق را دستگیر کرد.

{$sepehr_media_10548942_400_300}

انتهای پیام/


سارقی که تحمل جیغ‌های بنفش خانم را نداشت