صدور مجوز فعالیت به ۱۲۰ خانه مسافر در سرعین

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، سید محسنی مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان سرعین با اعلام این خبر گفت: پیرو اجرای طرح ساماندهی خانه مسافرها، تمامی خانه مسافر‌ها ملزم به ارائه استعلام و دریافت مجوز تا پایان شهریور ماه هستند.

او افزود: تاکنون ۱۷۱ خانه مسافر استعلام خود را دریافت کرده اند و برای ۱۲۰ مورد نیز مجوز صادر شده است؛ مجوز سایر خانه مسافر‌ها در پی ارائه استعلام صادر می‌شود.

مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان سرعین تصریح کرد: به منظور ساماندهی خانه مسافر‌ها و همچنین سایر مراکز اقامتی، فعالیت خانه مسافر‌ها در نیمه دوم سال که تراکم مسافر کمتر است، ممنوعیت دارد.

سید محسنی در خصوص ساماندهی جارچی‌ها نیز اظهار کرد: با توجه به جمع آوری جارچی ها، فعالیت جارچی‌ها متوقف شده است و در این خصوص ساماندهی مطلوبی عملیاتی شد.

او تاکید کرد: فعالیت تمامی مراکز اقامتی به صورت مستمر نظارت شده و در هفته‌های آتی نیز نظارت و بازدید جامعی از مراکز اقامتی با هدف کیفیت بخشی خدمات گردشگری اجرا می‌شود.

انتهای پیام/ع

نظارت بر فعالیت تمامی مراکز اقامتی به صورت مستمر در سرعین