رشد ۱۰ درصدی سطح زیرکشت پسته در تربت جام
رشد ۱۰ درصدی سطح زیرکشت پسته در تربت جامبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علی ممیزی معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی تربت جام گفت: این شهرستان ۲ هزار و ۷۴۰ هکتار باغ بارور دارد و میانگین برداشت محصول در باغات بارور آن هزار و ۲۰۰ کیلو گرم پسته در هر هکتار است.

او تصریح کرد: در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد باغات پسته این شهرستان در بخش پایین جام این شهرستان می‌باشد.

معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی تربت جام با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۲ هزار و ۹۶۰ تن انواع پسته در تربت جام تولید شد گفت: از این میزان ۱۰ درصد در این شهرستان به مصرف رسید.

ممیزی افزود: این محصول بیش از ۸۵۰ نفر بهره بردار در این منطقه دارد و احمد آقایی، اکبری، کله قوچی، سفید بادامی و فندقی از مهمترین ارقام پسته در تربت جام می‌باشد.

شهرستان تربت جام با ۴۵ هزار هکتار کشتزار بیش از ۱۱ هزار بهره بردار کشاورزی دارد و سالانه بیش از ۳۰ نوع محصول زراعی و ۲۵ نوع محصول باغی در آن تولید می‌شود.

انتهای پیام//س.ج
 

تربت جام ۴۵ هزار هکتار کشتزار دارد