کاهش پروازهای کشور بعد از گرانی بلیط/ آیا از موقعیت جغرافیایی استراتژیک ارومیه استفاده مناسب می‌شود؟

آیا از موقعیت جغرافیایی استراتژیک ارومیه استفاده مناسب می‌شود؟به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، محمدعلی قراملکی مدیرکل فرودگاه‌های آذربایجان‌غربی گفت: ساز و کار تغییر نام فرودگا‌ه‌های بین‌المللی دشوار است و باید مصوبه شورای عالی فرهنگی کشور باشد تا نام جدید فرودگاه در کتاب‌های پرواز در کل دنیا تغییر پیدا کند.

او افزود: با توجه به مطالبه عمومی مردم به تغییر نام فرودگاه بین المللی ارومیه به فرودگاه شهید باکری آماده هستیم تا با درخواست مدیران استانی و نماینده ولی فقیه در استان مقدمات تغییر نام فرودگاه را مهیا کنیم.

مدیرکل فرودگاه‌های آذربایجان‌غربی گفت: به دلیل افزایش قیمت‌های پرواز در پنج ماهه نخست امسال، سه درصد از کل پرواز‌های کشور و ۱۵ درصد از مسافرین پرواز‌ها کاهش یافته است.

او با اشاره به موقعیت فرودگاه بین المللی ارومیه تصریح کرد: فرودگاه ارومیه به دلیل همجواری با سه کشور خارجی موقعیت خوبی دارد و در حال افزایش پرواز‌های هفتگی هستیم که امیدواریم با افزایش مسافر، پرواز‌های سایر استان‌ها نیز در این فرودگاه برقرار شود.

قراملکی به افزایش پرواز‌های هفتگی فرودگاه ارومیه اشاره کرد و افزود: با هماهنگی‌های انجام شده، چهار پرواز در مسیر تهران به ارومیه و برعکس در روز‌های دوشنبه، سه شنبه، چهارشنبه و جمعه به پرواز‌های هفتگی فرودگاه ارومیه افزوده شده است.

مدیرکل فرودگاه‌های آذربایجان‌غربی اظهار کرد: از ۳۹ پرواز هفتگی فرودگاه ارومیه ۳۵ پرواز در مسیر تهران، ۲ پرواز در مسیر مشهد و ۲ پرواز در مسیر استانبول خواهد بود و در حال برقراری پرواز مسیر اربیل کردستان عراق هستیم.

او افزود: توسعه زیرساخت‌های فرودگاه بین المللی ارومیه در دستور کار قرار گرفته و زهکشی، فاضلاب کشی، خرید و راه اندازی دستگاه «دی بی آر» سیستم کمک ناوبری برای مناطق کوهستانی و تعویض روشنایی باند فرودگاه از فعالیت‌های اخیر در فرودگاه بین المللی ارومیه بوده است.

قراملکی به جایگاه رسانه در پیشرفت اهداف سازمانی اشاره کرد و گفت: پذیرش انتقاد و توجه به نظرات اصحاب رسانه عامل مهمی برای برطرف کردن مشکلات موجود و پیشرفت اهداف سازمان و مهم‌تر از آن پیشرفت استان در بسیاری از شاخص‌ها خواهد بود.

منبع فارس

انتهای پیام/م

مصاحبه مدیرکل فرودگاه‌های آذربایجان‌غربی