غفوری: استعفای فتحی خواسته هواداران است/ پنالتی باید تکرار می شد

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، وریا غفوری مدافع و کاپیتان تیم فوتبال استقلال تهران پس از دیدار با پرسپولیس اظهار داشت: حرفی برای گفتن نیست و فقط می‌توانیم عذر خواهی کنیم و به هواداران بگوییم در آینده نتایج ضعیف را جبران خواهیم کرد.

او درباره اینکه هواداران استقلال  خواستار استعفای امیر حسین فتحی (مدیر عامل باشگاه استقلال) شدند بیان کرد: این خواسته هواداران است و در این خصوص اطلاعی ندارم، ما شرایط سختی داریم و فقط باید با همدلی نتایج خوبی را بگیریم و جایگاهمان را درست کنیم.


بیشتر بخوانید: واکنش پزشک استقلال به باخت در شهرآورد ۹۰ + عکس


غفوری درباره درگیری وسط زمین افزود: هر جایی خطا می‌شد ۴ بازیکن حریف به سمت داور می‌پریدند و این کارشان خنده دار بود، نمی خواهم دربار داوری حرف بزنم اما اگر دقت کرده باشید پنالتی باید تکرار می‌شد و مهدی ترابی هم خطای هَند کرد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار از باشگاه استقلال