توزیع پوشاک قاچاق پس از دپو اقلام در انبار مغازه

///// امروز////توزیع پوشاک قاچاق پس از دپو اقلام در انبار مغازهبه گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ صادق قره باقری رئیس پایگاه هشتم پلیس امنیت عمومی پایتخت بیان داشت: با دریافت خبری مبنی بر عرضه پوشاک قاچاق توسط مغازه داری در محدوده خیابان، ولی عصر (عج) تحقیقات پلیسی آغاز و مشخص شد که خبر صحت دارد و مالک مغازه‌ای با دپوی کردن کالای قاچاق در انبار مغازه اش اقدام به توزیع و عرضه کالای قاچاق می‌کند.

این مقام انتظامی افزود: تیمی از ماموران پایگاه هشتم پلیس امنیت عمومی پایتخت برای دستگیری متهم و بازرسی از آن محل اعزام شدند.


بیشتر بخوانید: دستگیری ۵۴ قاچاقچی و کشف بیش از ۲۲۰ میلیارد ریال پوشاک قاچاق


سرهنگ قره باقری گفت: در بازرسی از این محل ۸۰۰ پوشاک قاچاق که شامل پوشاک زنانه و مردانه بود، کشف شد.

وی با اشاره به اینکه مالک مغازه متواری و تحقیق برای شناسایی مخفیگاه وی ادامه دارد، افزود: کارشناسان ارزش ریالی کالای قاچاق را به مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال برآورده کرده اند.

انتهای پیام/