کار بازسازی منازل مسکونی مناطق سیل زده رو به اتمام است

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،  غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان گفت: بنیاد مسکن تعمیر واحد‌های مسکونی مناطق سیل زده استان را انجام داده و کار  رو به اتمام است همچنین واحد‌های احداثی را تا بهمن ماه و پایان سال  می‌دهیم.

او افزود: در باوی ۱۵ هزار نفر هستند که وسیله ارتباطی با مرکز شهرستان ندارند لازم است از لحاظ تقسیمات، شرایطی فراهم و باوی به شهرستان تبدیل شود.

شریعتی بیان داشت: احداث پل برای باوی یک ضرورت اجتماعی است و باید شرق و غرب باوی به یکدیگر متصل شوند.


بیشتربخوانید:احداث واحدهای سیل‌زده خوزستان به کجا رسید؟


استاندار خوزستان تصریح کرد: برای احداث یک پل که تا ۳۰ سال آینده مشکل منطقه را برطرف کند و پلی به طول ۴۳۰ مترو عرض ۹.۱۱ متر با اعتبار ۴۲ میلیارد تومان برآورد شد که اکنون به تصویب رسیده و در فراخوان مناقصه است.

این مقام مسئول گفت: با مشخص شدن پیمانکار، کار تجهیز کارگاه آغاز و یکی دو ماه آینده کلنگ زنی این پل انجام می‌شود.

او اظهار داشت: کار جاده عنافچه به پیمانکار واگذار شده، اما روند کار به کندی پیش می‌رود و در این زمینه اداره کل راه و شهرسازی باید به پیمانکار تذکر دهد و اگر به کار سرعت نداد، آن را تغییر دهد.

انتهای پیام/م

احداث واحد مسکونی برای سیل زدگان