در دستور کار قرارگرفتن مشکل تردد خودروهای موکب داران

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،حجت الاسلام محمد جواد عادل پور امام جمعه خرمشهر در خطبه نمازجمعه این هفته شهرستان با اشاره به حواشی و صحبت های مسئولین شهرستان ، شهردار ، نماینده مجلس شورای اسلامی و اعضای شورای شهر را خطاب قرار داد و گفت : همواره باید یادمان باشد که  ما در جمهوری اسلامی پرچم دار خدمت به مردم هستیم و آخرت در انتظارماست ، باید مردم را در نظر گرفت .

او ادامه داد:از مسئولین بالادست درخواست پیگیری و تشخیص صحت این صحبت ها را داریم چرا که در جمهوری اسلامی حکامیت نباید به کسی اجازه ی زدن هر حرفی را بدهد .

امام جمعه خرمشهر با بیان اینکه مواکب در مرز شلمچه مستقر شده و مسولین  در تلاش سهولت امور هستند افزود : از مدیران  استان ، ستادها و شهرستان های معین درخواست کمک و حضور پر رنگ تر داریم .

 حجت الاسلام محمد جواد عادل پور گفت:مشکل تردد خودروهای موکب داران را وزیر  و استاندار محترم  در دستور کار قرار دهند .او ادامه داد: کلنگ زنی مرکز پرتو درمانی که به همت خیرین ، پزشکان و مسئولین برگزار شد میتواند در ارتقاء سطح کیفیت  بهداشت ودرمان منطقه موثر باشد .

 امام جمعه خرمشهر گریزی به فرمایشات  اخیر رهبرمعظم انقلاب زد وگفت : قوای سه گانه ، نهاد های حکومتی و دولتی و مردم باید در یک عزم ملی به مبارزه با فساد بپردازند .

حجت الاسلام محمد جواد عادل پور با اشاره به اهمیت نظارت در ساختار دولت افزود : امکانات و ابزار نظارت در دست دولت و مجلس است که باید به موقع و درجای درست از آن استفاده کنند .

او بیان اینکه مجمع سازمان بین الملل اثر مثبتی برای ملت های ستم دیده ندارد گفت : رئیس جمهور در سخنرانی خود به خوبی از ملت مظلوم یمن و فلسطین حمایت کرد ، آمریکا را مورد نقد قرار داد و توصیه گر کشور های سعودی بود که همه ی این ها حاکی از اقتدار ملت شریف ایران است .

امام جمعه خرمشهر افزود : درخواست ملاقات و مذاکره سران اروپایی با ریاست جمهوری ثمره ایستادگی و مقاومت مردم ، نیروهای مسلح و دولت است .

حجت الاسلام محمد جواد عادل پورگفت : تا زمانی که آمریکا به خاک ذلت کشیده شود با اقتدار ایستاده ایم .

انتهای پیام/ د

برگزاری نمازجمعه این هفته شهرستان خرمشهر