آبرسانی به آبشخورهای حیات وحش در نصرت آباد زاهدان

آبرسانی به آبشخورهای حیات وحش در نصرت آباد زاهدانمحمد صفرزائی مسئول پاسگاه محیط بانی نصرت آباد در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت: بدلیل خشکسالی‌های اخیر، درجه حرارت بالای هوا و کمبود آب در منطقه، ۹ مخزن آب آبشخور‌های این دشت به وسیله تانکر آبرسانی شد.

صفرزائی افزود: منطقه شکار ممنوع بلبل آب با مساحت ۱۳۰۰۰۰ هکتار در نزدیکی شهرستان زاهدان و در منطقه نصرت آباد واقع شده، دارای آب و هوای گرم و خشک است.

گونه‌های شاخص جانوری این منطقه شامل جبیر، کل و بز و قوچ و میش و. است و ازگونه‌های شاخص گیاهی دشت مذکور بنه، افدرا، بادام کوهی می‌توان ذکر کرد که در سالیان گذشته و بدلیل خشکسالی و به منظور تامین آب مورد نیاز حیات وحش این منطقه ۹ مخزن ۶۰۰۰ لیتری آب در مجاورت آبشخور‌های اصلی حیات وحش این منطقه نصب شده است که به وسیله تانکر آبرسانی می‌شود.

انتهای پیام/ع

مخازن آبشخورهای منطقه بلبل آب زاهدان آبگیری شد