شهردار یاسوج مطرح کرد؛
آغاز طرح جامع گردشگری آبشار یاسوج

آغاز طرح جامع گردشگری آبشار یاسوج

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج،نستهن مقدم،شهردار یاسوج گفت: برای اعمال یک طرح گردشگری مناسب با معیار‌های ملی و منطقه‌ای شهرداری یاسوج با ۱۰ شرکت مهندسی مشاور توانمند وارد مذاکره شد.

نستهن مقدم با بیان اینکه پس از مذاکره با شرکت‌های های مذکور، ۳ مشاور برای ادامه کار انتخاب شدند افزود: مقدمه طراحی برای چنین کاری، آمادسازی نقشه‌های توپوگرافی است تا در خصوص عوارض طبیعی و مصنوعی که در محل وجود دارد و همچنین شیب محدوده این پارک پیش بینی‌های لازم انجام شد.

او ادامه داد: برای تسریع در انجام کار و همچنین کاهش هزینه‌ها تهیه نقشه‌های توپوگرافی توسط واحد نقشه برداری شهرداری در تابستان آغاز شد.

شهردار یاسوج با اشاره به تعدد عارضه‌های طبیعی و مصنوعی در پارک آبشار،گفت: به خاطر وجود عوارض طبیعی و مصنوعی در پارک آبشار لازم بود کار تهیه نقشه‌های توپوگرافی با دقت و حساسیت بالایی انجام شود تا در روند طراحی خللی ایجاد نشود.

شهردار یاسوج با بیان اینکه هم اکنون نقشه‌های توپوگرافی در مراحل پایانی قرار دارد اضافه کرد:مطالعات ترافیکی مسیر، موضوع اسکان در پارک جنگلی آبشار، امکان سنجی ایجاد وسایل تفریحی، هدایت آب‌های سطحی، نورپردازی و سایر آیتم‌های لازم در محیط‌های گردشگری در طرح جامع آبشار یاسوج دیده خواهد شد.

مقدم اضافه کرد: تا زمان آماده شدن نقشه‌های توپوگرافی و ارائه پیش طرح‌های توسط مشاوران نمی‌توان زمان دقیقی از پایان طراحی و شروع عملیات عمرانی طرح جامع گردشگری آبشار اعلام کرد چرا که کار کیفی مدنظر است.

شهردار یاسوج با تقدیر از همکاری و حمایت معاونت عمرانی استانداری، بیان کرد: همکاری دستگاه‌های اجرایی و مالکان حقیقی و حقوقی که در محوطه آبشار صاحب اراضی هستند برای رسیدن به یک طرح ملی، ضروری است.

انتهای پیام/پ

طرح جامع گردشگری آبشار یاسوج