ابوالغیط: شرایط برای بازگشت سوریه به اتحادیه عرب فراهم نشده است

ابوالغیط: شرایط برای بازگشت سوریه به اتحادیه عرب فراهم نشده استبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، احمد ابوالغیط، دبیرکل اتحادیه عرب در گفت‌وگو با روزنامه الشرق الاوسط  درباره بازگشت سوریه به این اتحادیه با اشاره به اینکه این موضوع از سه سال قبل مطرح است، مدعی شد:  تصورم این است که سوریه به صندلی خود در اتحادیه عرب باز خواهد گشت ولی مسئله بسیار مهمی وجود دارد؛ اینکه سوریه جدید هرگز به سمت ایران نرود. این شرط اساسی اتحادیه عرب است تا به سوریه اجازه بازگشت دهد.

ابوالغیط همچنین درباره حملات اخیر یمنی‌ها به تأسیسات آرامکو عربستان مدعی شد دلایلی وجود دارد مبنی بر اینکه سلاح‌های به‌کار رفته در حمله به آرامکو در ایران ساخته شده است.

دبیر کل اتحادیه عرب پیش از این در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل با وزیر امور خارجه، معاون وزیر خارجه و نماینده سوریه در سازمان ملل دیدار کرده بود.

انتهای پیام/