فروش موشک‌های جاولین آمریکایی به اوکراین

فروش موشک‌های جاولین آمریکایی به آن به اوکراینبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از خبرگزاری رویترز؛ وزارت دفاع آمریکا، پنتاگون از تصویب فروش موشک‌های جاولین و تجهیزات مربوط به آن به ارزش ۳۹/۲ میلیون دلار به اوکراین از سوی وزارت خارجه این کشور خبر داد.

محتوای گفت‌و‌گوی ترامپ و رئیس‌جمهور اوکراین که بوسیله افشاگر جامعه اطلاعاتی آمریکا فاش شد، رسوایی بزرگی برای ترامپ در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ به همراه داشته و او را در معرض استیضاح قرار داده است.

او طی تماسی تلفنی در ۲۵ ژوئیه از رئیس‌جمهور اوکراین خواسته بود تا تحقیقات درباره فساد مالی جو بایدن و پسرش را در ازای فروش این تسلیحات به اوکراین تسریع بخشد.

افشای این موضوع باعث شد دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا بار دیگر گزینه استیضاح را مطرح کنند.

اخیرا وزیر خارجه آمریکا برای شهادت مقابل کمیته اطلاعاتی، کمیته امور خارجی و کمیته نظارت و اصلاحات در راستای شروع تحقیقات درباره استیضاح دونالد ترامپ درباره رسوایی اوکراین گیت احضار شد.

انتهای پیام/