جراحی پلیکان زخمی در زاهدان

جراحی پلیکان زخمی در زاهدانبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، وحید پورمردان مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان گفت: محیط بانان اداره حفاظت محیط زیست شهرستان زابل در حین گشت زنی در منطقه، یک قطعه پلیکان زخمی را مشاهده و اقدام به زنده گیری پرنده مذکور کردند.

پورمردان با اشاره به اینکه این پرنده به علت تیراندازی در منطقه توسط شکارچیان از ناحیه بال آسیب دیده و قادر به پرواز نبود، افزود: به همین دلیل محیط بانان، این پرنده زخمی را برای ادامه روند درمان به اداره کل حفاظت محیط زیست استان انتقال دادند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان افزود: پلیکان زخمی پس از انتقال به زاهدان در کلینک دامپزشکی تحت عمل جراحی قرار گرفته و گلوله‌ها را از بدنش خارج کردند.

او در خصوص حال عمومی پلیکان مذکور گفت: این پرنده هم اکنون تحت درمان بوده و دوران نقاهت را می‌گذارند، تا پس از مداوا و بهبودی، در زیستگاه مناسب رهاسازی شود.

انتهای پیام/ع

 پلیکان زخمی  درمان شد