بازگشایی ۲۴ گیت اضطراری به ظرفیت مسیرهای کنترل گذرنامه

 به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،جمال حمیدی سرپرست پایانه مرزی شلمچه روز پنجشنبه گفت: ۲۶ گیت برای تردد زائران ایرانی و خارجی در مرز شلمچه در نظر گرفته شد بود که با توجه به ازدحام بیش از حد زائران ۲۴ گیت اضطراری دیگر نیز در این مرز بازگشایی شد.

او افزود: ۲۴ گیت برای تردد اتباع خارجی و ۲۶ گیت برای تردد زائران ایرانی هم اکنون در مرز شلمچه فعال است تا خروج زائران در کمترین زمان ممکن صورت گیرد.

سرپرست پایانه مرزی شلمچه گفت: تنها مشکل زائران در شلمچه عراق کمبود اتوبوس و تاکسی است که اداره کل راهداری استان خوزستان در حال رایزنی با طرف عراقی برای رفع مشکل می باشد.

حمیدی گفت: همه امکانات لازم برای عبور زائران اربعین حسینی در مرز شلمچه فراهم است و هیچ دغدغه‌ای در این زمینه وجود ندارد.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/ د

بازگشایی گیت های اضطراری در شلمچه