امام جمعه شهرستان مهران :
جمعیتی که از مهران عبور می‌کنند از جمعیت حجاج بیشتر است

جمعیتی که از مهران عبور می‌کنند از جمعیت حجاج بیشتر است

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ،حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالله امینی امام جمعه شهرستان مهران گفت:عزیزان زائر حتما قبل از آمدن به مهران دارای گذرنامه معتبر باشند و هنگام بازگشت نیز عجله نکنند و به تدریج در چند روز به کشور عزیز ما و به شهرهایشان برگردند.

او ادامه داد: با توجه به سیل عظیم زائران، مهمترین نیاز آنها، آب خنک است و متاسفانه وزارت نیرو نیز در تهیه آب شرب خنک کوتاهی می‌کند لذا از همه خیرین سراسر کشور می‌خواهم که از استان هایشان به مهران یخ بیاورند و در اختیار موکب داران قرار دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین امینی اضافه کرد:از آن جهت که در مرز گاز شهری وجود ندارد و مواکب برای پخت و پز در پایانه نیازمند کپسول‌های گاز هستند لذا مسئولین استانی هر چه سریعتر مشکل گاز رسانی به این عزیزان را مرتفع نمایند.

امام جمعه شهرستان مهران یادآور شد: عده‌ای از مردم هزینه برپایی موکب را ندارند و لذا می‌خواهند از طریق ماساژ دادن زائر، واکس زدن کفش زائر و سایر خدماتی که هزینه مالی ندارد خدمت کنند که متاسفانه با موانع زیادی برای رفت و آمد کردن مواجه می‌شوند.

انتهای پیام/ د

بیشتر بودن جمعیت مهران از جمعیت حجاج