هدف صندوق‌ پژوهش فناوری حمایت از حوزه فناوری و کارآفرینی است

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، مهدی کشمیری صبح امروز در جمع خبرنگاران لرستان، اظهار داشت: اساساً صندوق‌های پژوهش فناوری یک رویکرد حمایتی دولت در بحث تأمین مالی حوزه فناوری و کارآفرینی است که دولت سه هزار میلیارد تومان دولت منابع گذاشته است.

وی افزود: مکانیزم‌های مختلفی در صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت این حوزه پیش بینی شده که یکی از آن‌ها تأمین منابع صندوق‌های پژوهش و فناوری است.

قائم مقام پژوهش و فناوری در امور فناوری و مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم عنوان کرد: صندوق لرستان سه میلیارد تومان سرمایه دارد که ۳۴ درصد آن را صندوق نوآوری و شکوفایی تأمین کرده است.

وی خاطرنشان کرد: ما از ابتدای صندوق تا آبان سال گذشته، منابعی که صندوق نوآوری و شکوفایی در اختیار صندوق‌های دیگر قرار داده بود، حدود ۱۰ میلیارد بود از سال گذشته تا کنون نیز حدود ۳۳۰ یا ۳۴۰ میلیارد تومان منابع جدید و هزار و ۵۰ میلیارد تومان هم خط اعتباری در اختیار صندوق قرار گرفته است.

کشمیری تصریح کرد: یکی از کار‌هایی که باید در لرستان انجام دهیم این است که بخش خصوصی را به مشارکت در این صندوق علاقه‌مند کنیم که اگر این کار انجام شود و صندوق نوآوری و شکوفایی از حالت سرمایه و سهام‌داری بیرون برود، امکان مشارکت بیشتر صندوق در تأمین منابع استان نیز افزایش می‌یابد.

انتهای پیام/د

هدف اصلی صندوق‌ پژوهش فناوری کارآفرینی است