افزایش ۱۰ هزار تنی تولید برنج در جویبار

علی شعبانی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار در گفت و گو با  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری  ، با اشاره به اینکه سطح زیر کشت برنج امسال در این شهرستان ۱۰ هزار و ۱۹۰ هکتار بوده است، گفت: با اتمام برداشت، ۷۰ هزار تن برنج سفید تولید شد که در مقایسه با پارسال در کشت اول بیش از ۱۰ هزار تن بیشتر بوده است.

او با بیان اینکه هزار و ۸۰ هکتار به کشت ارقام محلی و مابقی کشت ارقام پرمحصول بوده است افزود: بیش از ۲ هزار از شالیزار‌های جویبار زیر کشت مکانیزه و ۷ هزار و ۴۱۸ هکتار به‌صورت سنتی انجام شده است.

شعبانی گفت:کشاورزان فعال شهرستان جویبار امسال پس ازبرداشت مرحله اول ۵۰ درصد مارع شالاری را پس از برداشت به رتون و دوباره نشا اختصاص دادند که با توجه به بارندگی‌های مناسب این رقم در چند سال اخیر بسیار بی‌سابقه بوده است.

انتهای پیام/س

افزایش تولید برنج در جویبار