کشف ۱۴۵ کیلو تریاک در البرز

کشف 145 کیلو تریاک در البرزبه گزارش  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،به نقل از پایگاه خبری پلیس،سردارعباسعلی محمدیان فرمانده انتظامی البرز  گفت: در پی اقدامات اطلاعاتی پليس مبارزه با مواد مخدر استان البرز مشخص شد فردی از اهالی شهرستان کهنوج در امر تهیه و فروش مواد مخدر فعالیت گسترده دارد و به تازگی مقادیر قابل توجهی تریاک از قاچاقچیان استان های شرقی کشور خریداری کرده و در یکی از روستاهای اطراف کهنوج دپو کرده است.

او افزود: بلافاصله موضوع به پليس مبارزه با مواد مخدر استان کرمان اطلاع داده شد و گروهی  از ماموران با پشتيبانی و هدايت اطلاعاتی پليس مبارزه با مواد مخدر استان البرز به محل دپو مواد مخدر اعزام شده و در یک عملیات غافلگیرانه متهم را دستگیر و به پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمان منتقل کردند.

سردار محمدیان ادامه داد: در بازرسی از منزل متهم 145 کیلو و 900 گرم تریاک و یک عدد سلاح گرم کشف شد که پس از تکمیل پرونده به همراه متهم تحویل مراجع قضائی شد.

انتهای پیام /و

کشف ۱۴۵ کیلو تریاک در عملیات مشترک پلیس البرز و کرمان