کشف اسطوخودوس‌های وارداتی غیرقابل مصرف به کشور

علی مبشری مدیر کل تعزیرات حکومتی استان فارس در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، اظهار کرد: پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان شیراز، تعداد ۱۳۵ کیسه اسطوخودوس از یک باربری متروکه کشف کرد.

او با اشاره به بازداشت یک نفر در این رابطه، ادامه داد: برای بررسی های بیشتر، پرونده ای در این خصوص تشکیل و به یکی از شعب تعزیرات شیراز ارسال شد.

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان فارس با اشاره به بازجویی از متهم پرونده اضافه کرد: در تحقیقات و بررسی‌ها مشخص شد که اسطوخودوس‌های کشف شده به طور قاچاق وارد کشور شده و به علت شرایط بد نگهداری، قابلیت مصرف نیز ندارد.

علی مبشری تصریح کرد: با توجه به مشخص شدن تخلف، شعبه رسیدگی کننده حکم به جریمه ۶۲۰ میلیون ریالی متهم و ضبط اسطوخودوس‌های کشف شده را صادر کرد.

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان فارس گفت: تخلفات متخلفان از چشمان ماموران سازمان تعزیرات حکومتی پنهان نمی ماند و هیچ گونه چشم پوشی در این خصوص صورت نمی گیرد.

انتهای پیام/چ

کشف کالای قاچاق در شیراز