متخلف کشتار وحوش، طعمه نیرو‌های یگان حفاظت محیط زیست شد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، بازیار رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان سپیدان اظهار کرد: در پی گزارش مردمی مبنی بر کشتار دسته جمعی وحوش در زمین‌های روستای شهید آباد شهرستان بیضا، ماموران اجرایی این اداره به منطقه اعزام و مشاهده کردند که یکی از کشاورزان منطقه اقدام به طعمه گذاری و کشتار وحوش کرده است.

او ادامه داد: پس از بررسی‌های صورت گرفته از اطراف زمین، لاشه یک قلاده گراز وحشی، ۳ قلاده روباه و ۳ قلاده شغال وحشی مشاهده شد.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان سپیدان افزود: آمار لاشه‌های ذکر شده صرفا در اطراف زمین کشاورزی و در زمان بازدید بوده که با توجه به اثر تدریجی سم بر وحوش و پرندگان، قطعا تعداد تلفات در فواصل بیشتر و زمین‌ها و کوه‌های اطراف دور از انتظار نیست.

بازیار اظهار کرد: اداره محیط زیست شهرستان سپیدان با تنظیم صورتجلسه متخلفان را به مراجع قضائی به منظور صدور حکم معرفی کردند.

مبلغ جریمه بابت ضرر و زیان وارده به حیات وحش، ۴۲ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال است که در صورت تایید مقامات قضایی، متخلفان باید پرداخت کنند.

انتهای پیام/چ

بازداشت متخلف شکار وحوش در  استان فارس