مسئول امور فرهنگی فدراسیون فوتبال:
ترابی نشان داد تا چه اندازه هوشیار است/ حرکت او برای مسئولان فدراسیون فوتبال هم الگو بود

زمان آبادی گفت: مقام معظم رهبری با زبان فوتبالی یک موضوع کلی را مطرح کردند و مهدی ترابی هم از این ماجرا خوب برداشت کرد و نشان داد تا چه اندازه هوشیار است.


غلامحسین زمان آبادی، مسئول امور فرهنگی فدراسیون فوتبال در گفت و گو با خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره حرکت ارزشی مهدی ترابی پس از گلزنی در بازی تیم‌های پرسپولیس و پیکان بیان کرد: مهدی ترابی حرف دل همه را زد و نشان داد بچه باهوشی است. او حتی زمانی که در پرسپولیس بازی نمی‌کرد، از لحاظ فنی و اخلاقی جزو نخبگان فوتبال کشورمان بود. می‌دانید مقام معظم رهبری چندان به اینگونه کار‌ها علاقه‌ای ندارند و زمانی که بحث انتصاب ایشان به عنوان جانشین امام خمینی (ره) مطرح شد، ابتدا حاضر نبودند این پست را قبول کنند و می‌گفتند سایر آقایان این مسئولیت را قبول کنند. تعریف و تمجید از ایشان جزو مسائلی است که حضرت آقا از آن دوری می‌کنند.


بیشتر بخوانید: استقبال فدراسیون فوتبال از حرکت فرهنگی مهدی ترابی


او افزود: با این وجود یکی باید حرف دل همه را می‌زد و این حرف مطرح می‌شد. آنچه انقلاب ما را مطرح کرده، حفظ وحدت کلمه است. این امر سبب می‌شود آسیب نبینیم. اگر خدشه‌ای در وحدت کلمه وارد شود جامعه آسیب پذیر خواهد شد.

زمان آبادی تصریح کرد: وحدت کلمه مانند ستون خیمه است. اگر این ستون مشکلی پیدا کند، به وحدت جامعه آسیب می‌رسد. همه هم این موضوع را می‌دانند، اما خوشحالم که یک فوتبالیست بااخلاق و جوان به نام مهدی ترابی، لزوم اطاعت از رهبری را تنها راه نجات از کشور می‌داند.


بیشتر بخوانید: ترابی: راه نجات کشور ما اطاعت از رهبری است


مشاور رئیس فدراسیون فوتبال در امور فرهنگی اظهار داشت: جناح چپ و راست و سایر جناح بندی‌های سیاسی در زمان حضرت امام خمینی (ره) حول محور ایشان فعالیت می‌کردند و از این طریق توانستیم هشت سال دفاع مقدس را به سرانجام خوبی برسانیم. فشار‌های اقتصادی و مشکلات فعلی جامعه هم به دلیل چند دستگی جناح‌ها نیازمند وحدت است اگر همه گرد ستون انقلاب جمع شوند، خیلی از مشکلات حل می‌شود. حتی اگر مهدی ترابی برای به کارگیری این عبارت برای شادی گلش از کسی مشورت خواسته باشد، باز هم کار درستی انجام داده است و باز هم خوشحال هستم که رمز موفقیت جامعه را یک جوان مودب اعلام کرد.

او افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی سال گذشته در جلسه هیئت دولت نقطه نظری را اعلام کردند و به اعضای این هیئت گفتند دولت ما باید از فوتبال الگو بگیرد. ایشان فرمودند مردم تلاش بازیکنان تیم ملی را دیدند و اگر ما گل هم خوردیم یا به نتیجه نرسیدیم، تلاش آن‌ها سبب خوشحالی مردم شد. این تعبیر الگویی است و نشان می‌دهد رهبری با زبان فوتبالی‌ها یک موضوع کلی را مطرح می‌کنند. مهدی هم از این ماجرا خوب استفاده کرد و نشان داد تا چه اندازه هوشیار است.


بیشتر بخوانید: بازگشت مهدی ترابی باشادی گل منحصر به فرد


زمان آبادی در پاسخ به این سوال که آیا فدراسیون برنامه‌ای برای تقدیر از حرکت مهدی ترابی در بازی روز گذشته برابر پیکان دارد گفت: این اتفاق روز یکشنبه رخ داد و به دلیل مشغله‌هایی که داشتیم هنوز فرصت پیدا نکردیم، اما درباره این مسئله باید با رئیس فدراسیون مشورت کنیم. حقیقت این است که حرکت مهدی برای ما مسئولان فدراسیون هم الگو بود که بدانیم برای موفقیت باید وحدت کلمه داشته باشیم و با این محور متحد باشیم تا بتوانیم نتیجه بگیریم. از دید فرهنگی وظیفه خودمان می‌دانیم که از حرکت پسندیده ترابی تقدیر کنیم.

انتهای پیام/

تقدیر فدراسیون فوتبال  از حرکت پسندیده ترابی در بازی برابر پیکان