انتخابات بیست و دومین دوره شوراهای دانش آموزی

به گزارش  خبرنگارگروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،دیروز حبیب اله رمضانی معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش آبادان با حضور در مدارس آبادان از روند برگزاری بیست و دومین دوره انتخابات شورای دانش آموزی بازدید کرد.

 رمضانی به نقش شورای دانش آموزی در مدارس اشاره کرد و گفت : شوراهای دانش آموزی نقش بی‌بدیلی در تصمیم‌گیری در مدارس ایفا می‌کنند.

او ادامه داد: شوراهای دانش آموزی یک از بهترین فرصت های تربیتی برای مشارکت پذیری ، تمرین دموکراسی ، احترام  به نظرات دیگران و همچنین نشان دادن  توانمندی های خود به جامعه و مشارکت در تصمیم سازی های آموزشی و پرورشی در سطح مدرسه ،منطقه ، استان و کشوراست.

معاون مدیر کل و مدیر آموزش  وپرورش آبادان افزود: در برخی مدارس آبادان برای دومین بار انتخابات شورای دانش آموزی بصورت الکترونیکی برگزار شد و دانش آموزان از طریق رایانه به کاندیدای خود رأی دادند.

گفتنی است روزهای گذشته نامزدهای شوراهای دانش آموزی با  تبلیغات جذاب و شیوه تبلیغاتی جالب اما در نوع خود دانش آموزی برای کسب آراء بیشتر تلاش کردند.

انتهای پیام/ د

برگزاری انتخابات دانش آموزی در مدارس