مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: پنیر موزارلای غیربهداشتی در نیشابور به دلیل آلودگی میکروبی از یک واحد تولیدی تحت نظارت معدوم شد.

به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، هادی حسین زاده مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: ۵۳۰ کیلوگرم
پنیر موزارلا به دلیل
آلودگی میکروبی از یک واحد تولیدی تحت نظارت، کشف و ضبط و پس از بررسی نتایج
آزمایشات مربوط در حضور کارشناسان اداره نظارت معدوم شد.
او با تاکید بر حضور فعال کارشناسان و بازرسان اداره نظارت در حوزه تحت پوشش، ادامه داد: از شهروندان تقاضا داریم در صورت مشاهده هر گونه موارد غیراستاندارد، موضوع را برای بررسی به کارشناسان سامانه ۱۹۰ یا ۱۴۹۰ اطلاع دهند.
انتهای پیام//ف.ح
کشف و ضبط پنیر موزارلا به دلیل آلودگی میکروبی از یک واحد تولیدی تحت نظارت در نیشابور