آغاز برداشت ماهیان گرمابی در استان کرمانشاه

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،سید فرزاد افضلی مدیرکل شیلات استان کرمانشاه گفت : عمده ماهیان گرمابی تولیدی در استان در شهرستان قصرشیرین و در مجتمع پرورش ماهی شهدای این شهرستان تولید می‌شود.

او با اشاره به آغاز برداشت ماهیان گرمابی در استان، گفت : برداشت این ماهیان تا پایان سال ادامه پیدا خواهد کرد.

او با پیش‌بینی افزایش بیش از ۱۵۰۰ تنی تولید ماهیان گرمابی در استان افزود: برآورد می‌شود امسال شاهد تولید حدود شش هزار تن ماهی گرمابی در استان باشیم.

 افضلی گفت: سال گذشته ۴۲۸۰ تن انواع ماهیان گرمابی در استان کرمانشاه تولید شد.

افضلی انواع ماهیان گرمابی تولیدی در استان کرمانشاه را شامل "آمور"، "کپور"، "فیتوفاگ" و "بیگ‌هد" عنوان کرد.

افضلی گفت: استان کرمانشاه از حیث تولید ماهیان گرمابی رتبه اول را بین استان‌های غیرساحلی کشور دارد .

 

 

انتهای پیام/د

برداشت ماهیان گرمابی آغاز شد