معاون رئیس جمهور در زنجان:
دولت با تعطیلی پنج شنبه‌ها مخالف است
کشور ، آماده انتخابات قانونی وپرشوربه گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، امیری معاون رئیس جمهور با بیان اینکه انتخابات مجلس شورای اسلامی اسفند ماه برگزار خواهد شد گفت: در حال انجام تمهیدات لازم برای برگزاری این انتخابات هستیم .
 
او افزود: مردم ،مجری و ناظر ۳ رکن  انتخابات هستند و دولت به عنوان مجری بی طرف در تلاش است تا انتخاباتی پرشور باشکوه و قانونی با مشارکت همه سلایق برگزار کنیم.
 
امیری ادامه داد :منابع دولت باید به گونه ای مدیریت شود تا پروژه های نیمه تمام در اولویت تخصیص بودجه قرار گیرند.
 
او ادامه داد: اما این بدین معنا نیست که سایر پروژه های که درصد پیشرفت کمتری دارند رها شوند بلکه با برنامه ریزی انجام شده  طرح ها به ترتیب الویت اجرا می شوند.

بیشتر بخوانید : معاون پارلمانی رئیس جمهور مهمان مردم استان زنجان است


او در خصوص تعطیلی روز پنج شنبه در کشور هم گفت: این طرح به تصویب دولت نرسید چرا که  این طرح بار مالی زیادی بر کشور تحمیل می کرد و همچنین  تنها یک موافق در دولت داشت.

امیری با اشاره به اینکه تعداد روز‌های تعطیل در کشور کم نیست افزود: طرح تعطیلی آثار مطلوب برکشور ندارد و هزینه و بار مالی سنگینی بر کشور تحمیل می‌کند.
 
انتهای پیام/ن

طرح تعطیلی پنج شنبه ها به کجا رسید؟