اولین جشنواره برداشت چای ترش در شهرستان کارون برگزار شد

معصومه خنفری فرماندار شهرستان کارون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: اولین جشنواره برداشت چای ترش به همت اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خوزستان و با حضور غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان، موسوی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، سایر مسئولان استانی و شهرستانی و نیز اقشار مختلف مردم در روستای علوه شهرستان کارون برگزار گردید.

او با اشاره به برگزاری جشنواره‌های مختلف در شهرستان بیان داشت: با برگزاری جشنواره‌های مختلف تلاش کردیم که ظرفیت‌ها و پتانسیل موجود در شهرستان را به تمامی مردم استان و نیز ایران و جهان معرفی کنیم.

خنفری تصریح کرد: در ابتدا مزارع زیر کشت چای ترش در روستای علوه تنها یک هکتار بوده که با تلاش صورت گرفته و برگزاری اولین جشنواره در سال گذشته و معرفی ظرفیت‌های این روستا اکنون اراضی تحت کشت چای ترش بیش از ۱۵ هکتار افزایش پیدا کرد. این امر موجبات ایجاد اشتغال پایدار و افزایش رونق صنایع دستی و جذب توریسم گردیده است.

این مقام مسئول اظهار داشت: روستا‌های شهرستان دارای ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های مختلف بوده که به پشتوانه و همت مردم و مسئولین طی یکی دو سال اخیر از برخی از این ظرفیت‌ها رونمایی شده است.

معصومه خنفری ادامه داد: روستای علوه و محصول چای ترش قرمز یکی از این پتانسیل‌ها است که بجز اهالی خود روستا کسی از آن مطلع نبوده است. اما اکنون این روستا از سراسر دنیا توریسم و گردشگر دارد و این اتفاق طی یکسال گذشته رخ داده است.

فرماندار کارون بیان کرد: استاندار خوزستان اهتمام ویژه‌ای به مبحث گردشگردی و ایجاد اشتغال در سطح استان کرده است.

همزمان با برپایی جشنواره برنامه‌هایی همچون عرضه صنایع دستی روستا، بازدید از مضیف و پذیرایی از میهمانان با چای ترش مورد توجه حاضران قرار گرفت.

انتهای پیام/گ

جشنواره چای ترش میزبان گردشگران