به همت یک کارآفرین بردسکنی محصول زعفران بدون آب و خاک به ببار به ثمر نشست و به مرحله تولید رسید.

به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد،این کارآفرین بردسکنی گفت: کشت این محصول در منزل مسکونی ام و در فضای ۳۰ مترمربع اجرا شده است و در مجموع ۵۰۰کیلوگرم پیاز زعفران خالص در ۸۵طبق وارد مجموعه شده است.
اعظم روایتی افزود: در این روش هر یک کیلو شامل تعداد هزار و ۱۷۰ گل است که بین ۱۸ تا ۲۲ گرم سرگل (کلاله خشک) برداشت میشود، ولی در
کاشت سنتی از هر کیلو گل که تعداد آن دوهزار و ۱۷۰ عدد است بین ۱۲ تا ۱۳ گرم کلاله خشک برداشت میشود.
او گفت: برای اجرای این طرح ۱۲ میلیون تومان هزینه شده است.
ایـن کشـت از نـوع آیروپونیک و بدون آب و خاک است و عیار بالایی دارد و به لحاظ رنـگ و عطـر از
زعفرانی که در زمین کشت میشود بهتر است.
انتهای پیام//م.م
کشت جدیدی از زعفران در خراسان رضوی