پلوسی: اقدامات ترامپ از کارهای نیکسون هم بدتر است

پلوسی: اقدامات ترامپ از کارهای نیکسون هم بدتر استبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از شبکه سی‌بی‌اس آمریکا، نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا درباره رسوایی اوکراین گیت از سوی دوناد ترامپ، رئیس‌جمهور این کشور اعلام کرد اقدامات ترامپ حتی بدتر از کار‌هایی است که ریچارد نیکسون، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا کرده است.

پلوسی افزود: «این واقعا چیز غم انگیزی است. منظورم این است، آنچه که رئیس‌جمهور کرده حتی بدتر از اقداماتی است که نیکسون کرده بود؛ نیکسون در مواردی به کشور اهمیت می‌داد و تشخیص داد که این (اقدامات منفی وی) نباید ادامه پیدا کند و قبل از اینکه مجلس نمایندگان وی را استیضاح کند از قدرت کناره گیری کرد.»


بیشتر بخوانید: محکومیت ۶ تن از دستیاران سابق ترامپ


رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه با سی‌بی‌اس ادعا‌های جمهوری‌خواهان درباره اینکه دونالد ترامپ فرصتی برای رسیدگی به روند کنونی تحقیقات درباره استیضاحش نداشته است را رد کرده و گفت: «رئیس‌جمهور می‌تواند مستقیم به کمیته (تحقیقات) بیاید و همه واقعیات موجود و هرچه که می‌خواهد را بگوید.»

انتهای پیام/