کشت گندم در سطح ۶۵ هزار هکتار از ارضی کشاورزی شوش

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، علیرضا ملک زاده مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شوش گفت:امسال در سطح ۶۵ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی این شهرستان کشت گندم آغاز گردید.

او با اشاره به بارش باران‌های پیزه افزود:  دغدغه کشاورزان شهرستان با بارش‌های مناسب پاییز امسال مرتفع خواهد شد.

ملک زاده تصریح کرد: کشت گندم در این شهرستان بیشتر بصورت مکانیزه انجام می‌شود  که از اواخر مهرماه تا آواخر آذرماه ادامه دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شوش ادامه داد: تاکنون بیش از ۲۵هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی این شهرستان به کشت گندم اختصاص یافته است و پیش بینی می‌شود در سال زراعی جاری سطح کشت این محصول به بیش از ۷۰ هزار هکتار برسد و ارقامی مختلفی همچون مهرگان، چمران ۲ برای کشت گندم در نظر گرفته شد.

این مقام مسئول در پایان گفت: طبق پیش بینی هواشناسی و تدوام بارندگی‌های متناوب سال زراعی نوید بخش سالی پر بار برای کشاورزی شمال خوزستان است.

انتهای پیام/م

آغاز کشت پاییزه گندم