کله پوک‌ها در یزد به روی صحنه می‌رود

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ، سید هادی آقا بزرگی کارگردان نمایش کله پوک‌ها گفت: نمایش کمدی کله پوک‌ها از دوازده آذر ماه به مدت یک ماه به روی صحنه می‌رود.

او افزود: این نمایش که موضوعی اجتماعی رابیان می‌کند روایت گر ساکنان روستایی در کشور اوکراین است که حدود دویست سال با اعتقاد به نفرین شدن به کله پوکی بزرگ شده و زیسته اند ویک معلم آن را از این اعتقاد نجات می‌دهد.

کارگردان این نمایش ادامه داد: در این نمایش کمدی تعدادی از هنرمندان استان از جمله مهدی مالکی، اخترالسادات اولیائی، بهنام عباسی فر، الناز لطیف و مجتبی موسوی نقش آفرینی می‌کنند.

او گفت: نمایش کله پوک‌ها نوشته نیل سایمون و به کارگردانی جمال دهقان و سید هادی آقا بزرگی و تهیه کنندگی مسعود خلوت از دوازده آذر ماه تا نیمه دی ماه هر شب ساعت ۱۹ در تالار شرف الدین علی یزد به روی صحنه می‌رود و در صورت استقبال بعد از ایام فاطمیه ادامه می‌یابد.

انتهای پیام/ی

نمایش کمدی کله پوک‌ها به روی صحنه می‌رود