وزارت خارجه روسیه: واشنگتن در روز‌های آینده آماده دیدار با لاوروف است

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان   به نقل از اسپوتنیک عربی، وزارت امور خارجه روسیه درباره احتمال سفر سرگئی لاوروف، وزیر خارجه این کشور به واشنگتن در تاریخ ۱۰ دسامبر اعلام کرد که تدارکات برای این دیدار در حال انجام است.

لاوروف در پایان ماه گذشته با جان سالیوان، معاون وزیر امور خارجه آمریکا در حاشیه نشست وزیران گروه ۲۰ در ناگویا ژاپن دیدار و گفت‌وگو کرد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا پیشتر اعلام کرد تمایل به عادی سازی روابط با روسیه دارد و خاطرنشان کرد که دلایل او برای نزدیک شدن به مسکو منطقی بوده است.

روابط روسیه، آمریکا و تعدادی از کشور‌های غربی در مرحله تقریبا پرتنشی قرار دارد؛ تنش‌هایی که پس از پایان جنگ سرد و فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و سیستم سوسیالیستی که بیش از یک چهارم قرن می‌گذرد، دیده نشده است.

انتهای پیام/