حاجی دلیگانی طی تذکری در صحن علنی:
کسی برای جلوگیری از گرانی کاری نمی‌کند/ شرکت‌های دولتی در گران کردن کالاها سبقت گرفته‌اند

کسی برای جلوگیری از گرانی کاری نمی‌کند/ شرکت‌های دولتی در گران کردن کالاها سبقت گرفته‌اندبه گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر و میمه در صحن علنی امروز طی تذکری خطاب به لاریجانی رئیس مجلس، گفت: کاش اجازه می‌دادید در حضور رئیس جمهور تذکرات خود را بدهیم، زیرا بسیاری از حرف‌های ذیل را باورمان نمی‌شود که اجرایی شود.

او افزود: رئیس جمهور به صورت یک طرفه مطالبی را بیان کرده و رفتند، در گذشته سخنان آقای روحانی  عملی نشده است، پس نباید حرف‌های او را بپذیریم مگر آنکه عکس آن ثابت شود.

حاجی دلیگانی تأکید کرد: ما در جریان گران شدن بنزین نبودیم و نمی‌دانستیم قرار است با گران شدن آن همه چیز گران شود.

نماینده مردم شاهین شهر و میمه در مجلس تصریح کرد: همه چیز در حال گران شدن است و کسی هم برای مردم و جلوگیری از گران شدن کاری نمی‌کند.

او بیان کرد: بستری به وجود آمده که هر کسی کالای خود را گران می‌کند و شرکت‌های دولتی در این مورد سبقت گرفته و خدمات و کالاهای خود را گران می‌کنند بنابراین باید فکر اساسی در این مورد انجام شود.

انتهای پیام/