مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی کشور مطرح کرد؛
هدف انقلاب کمک به محرومان جامعه

هدف انقلاب کمک به محرومان جامعهبه گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت ،عظیم ابراهیم پور مسئول قرار گاه پیشرفت و آبادانی کشور در مراسم تجلیل از ۳۰ جهادگر بسیجی نمونه گیلان وخانواده ۳ شهید خدمت در رشت، گفت: همه باید با همکاری و همیاری هم در محرومیت زدایی کشور تلاش کنیم تا با این کار دین خود را به شهدا و امام شهدا اداکرده باشیم.

او افزود: انسان‌های انقلابی همواره به یاری محرومان هستند و خود را از اشراف گری دور می‌کنند چرا که هدف انقلاب کمک به محرومان جامعه بوده است.

مسئول قرار گاه پیشرفت و آبادانی کشور گفت: اتحاد و انسجام ملت ایران همواره در عرصه‌های مختلف بوده و هست و برخی افراد با توطئه نمی‌توانند مردم را از مسیر اصلی خود خارج کنند.

سرگرد مرتضی نورسته مسئول بسیج دانشجویی استان گیلان هم در این مراسم گفت: امسال ۴ هزار ۳۰۰ نفر جهادگر بسیجی در روز به مناطق مختلف گیلان برای کمک به محرومان اعزام شد ه اند .

او افزود: عمده فعالیت این جهادگران بسیجی در زمینه عمران و آبادانی، علمی، فرهنگی، بهداشت درمان، اقتصاد و اشتغال بوده است .
دراین مراسم از خانواده شهدای خدمت شهیدان، حاجی پور، دهقانپور و قبادی هم تجلیل شد .

شهیدان، حاجی پور، دهقانپور و قبادی درسال ۹۰ در هنگام برگشت از اردو‌های جهادی در شهرستان املش در یک حادثه رانندگی به شهادت رسیدند.

 

انتهای پیام / ق