رمزگشایی از سرچشمه طوفان سیاسی عراق/ نسخه عراقی «زم» وارد صحنه می‌شود!

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ویدئویی در فضای مجازی منتشر شده و در آن نشان می‌دهد که چگونه آمریکا با تشکیل شبکه رسانه‌ای گسترده، به اعتراضات عراق جهت می‌دهد و افکار عمومی را علیه ایران تحریک می‌کند. 

آشنایی با نسخه عراقی « زم»

خبر دیگر اینکه علامه سید نیاز حسین نقوی معاون رئیس وفاق المدارس شیعیان در پاکستان تاکید کرد: شک نداریم که آمریکا، عربستان سعودی و بازماندگان رژیم بعثی عراق پشت این ‎آشوب‌ها قرار دارند. دشمنان می‎خواهند همان اقداماتی که در سوریه اتفاق افتاده را در عراق نیز انجام دهند و به طور قطع عامل این اتفاقات در خارج از عراق است.

{$sepehr_media_11013609_400_300}

این شخصیت مذهبی پاکستانی خاطر نشان کرد: آمریکا که بعد از سقوط رژیم بعثی عراق و صدام، امیدوار بود به دنبال سرمایه گذاری‌های هنگفت و بلندمدت، جای پای خود را در این کشور مستحکم کند، اما در حال حاضر در تحقق این هدف خود شکست خورده است.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/