گفت‌وگوی تلفنی جانسون با ترامپ درباره روابط دو کشور

گفت‌وگوی تلفنی جانسون با ترامپ درباره روابط دو کشوربه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس روز دوشنبه با دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا درباره روابط دو کشور گفتگو کرد.

دفتر نخست وزیری انگلیس اعلام کرد، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس به دنبال تداوم همکاری نزدیک در حوزه‌هایی نظیر امنیت و تجارت و همچنین مذاکره درباره توافق تجارت آزاد هستند.

رئیس‌جمهور آمریکا وعده داده است در صورت خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، دو کشور با هم توافق تجاری عظیمی امضا کنند.

انگلیس پس از سال‌ها بن‌بست بر سر خروج از اتحادیه اروپا، روز پنجشنبه شاهد سومین انتخابات سراسری در عرض پنج سال گذشته بود تا بتواند راه‌حلی برای خروج از این بحران پیدا کند. نخست‌وزیر و رئیس حزب محافظه‌کار انگلیس در این انتخابات به پیروزی رسید که این بزرگترین پیروزی حزب محافظه کار در انگلیس از زمان پیروزی مارگارت تاچر در سال ۱۹۸۷ و بدترین شکست حزب کارگر در ۴۰ سال اخیر است.

پس از آنکه حزب محافظه‌کار در انتخابات اخیر پارلمان انگلیس با اکثریت ۸۰ کرسی به پیروزی رسید، حال نخست وزیر محافظه‌کار این کشور، اولویت‌های دوگانه خود یعنی عمل به وعده به سرانجام رساندن برگزیت و ریختن پول به سیستم خدمات درمانی انگلیس را دنبال می‌کند.

انتهای پیام/