آیت‌الله علوی گرگانی؛
ولایت‌فقیه دارای ریشه است/حکومت به‌دست مبارک مقام معظم رهبری برای ما افتخار است

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، آیت‌الله علوی گرگانی مرجع تقلید شیعیان امروز در دیدار اعضای بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانش‌نامه انقلاب اسلامی که در دفتر معظم له برگزار شد گفت: موضوع ولایت‌فقیه دارای ریشه اصلی است که از زمان ولایت ذات اقدس حق گرفته شده است.

مرجع تقلید شیعیان با تأکید بر اینکه ولایت‌فقیه دارای ریشه است تصریح کرد: موضوع ولایت‌فقیه که امام راحل مطرح کردند باید مراقبت شود که کشور در دست شخصیت‌های علمی و دینی باشد.

آیت الله علوی گرگانی افزود: در اصل ولایت‌فقیه هیچ کسی منکر نیست و در محدودیت‌های ولایت اختلاف‌نظر وجود دارد، در زمان امام راحل نیز این موضوع وجود داشت.

استاد سطوح عالی حوزه علمیه با اشاره به اهمیت و جایگاه ولایت عنوان کرد: همان‌گونه که علما بر مردم ولایت دارند پدر نیز بر فرزند ولایت دارد، ولایت یعنی کسی که بر ما اولا دارد.

آیت‌الله علوی گرگانی ولایت‌فقیه را موضوع مهم و با ارزشی برشمرد و تصریح کرد: ولایت فقیه رکنی از ارکان دین است و اگر ولایت نباشد دین بی‌خاصیت می‌شود و باید ولایت باشد تا جامعه را حفظ کند.

او افزود: امام راحل در نجف موضوع ولایت‌فقیه را تدریس می‌کردند و در درس ایشان شرکت و استفاده می‌کردم، برخی افراد این موضوع را به آیت‌الله خویی نسبت می‌دادند که با اصل حکومت دینی مخالف هستند که درست نیست.

آیت الله علوی گرگانی یادآورشد: حکومت به‌دست مبارک مقام معظم رهبری است و بسیار متواضع هستند و برای ما افتخار است که رهبری و مدیریت کشور را بر عهده دارند و فصل الخطاب هستند.

انتهای پیام/ح