ثبت ۱۲ طرح اقدام پژوهشی فرهنگیان دامغان

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، حسن کاتبی در آئین تقدیر و تجلیل از فرهنگیان پژوهنده دامغان به مناسبت هفته پژوهش بابیان اینکه ۱۲ طرح اقدام پژوهی فرهنگیان دامغان ثبت‌شده است، ابراز داشت: حیات سیاسی و اجتماعی هر جامعه‌ای به تحقیق و پژوهش ارتباط دارد که نباید به موضوع پژوهش بی‌توجه بود.

او افزود: با اجرای طرح کتاب برتر طی سال جاری تعداد ۱۴ کتاب از سوی فرهنگیان دامغان در قالب ادبیات فارسی، تاریخ، زمین‌شناسی، فقه مبانی و حقوق و ریاضی تألیف و به چاپ رسیده است.

مدیر آموزش و پروش دامغان از پژوهش، فناوری، جامعه، مدرسه و دانشگاه به‌عنوان شعار هفته پژوهش سال جاری وزارت آموزش‌وپرورش یادکرد و اظهار داشت: پژوهش کلید تحول در پیشرفت و عظمت دانش آموزان است که می‌بایست موردتوجه واقع شود.

کاتبی در ادامه تصریح کرد: طی سال تحصیلی ۹۷-۹۸ تعداد ۳۰۰ دانش‌آموز دامغان با ارائه طرح‌های پژوهشی به مرحله شهرستانی جشنواره خوارزمی راه یافتند که ۲۴ دانش‌آموز موفق به راه‌یابی مرحله استانی شدند.

او ابراز تصریح کرد: مسیر پیشرفت و تمدن یک کشور از راه پژوهش و تحقیق می‌گذرد لذا توجه به این امر می‌تواند بسیار حائز اهمیت باشد ازاین‌رو می‌بایست معلمان و دانش آموزان را به سمت تحقیقات پژوهش محوری سوق داده شوند.

انتهای پیام / م