معاون راه و شهرسازی استان قزوین:
ظرفیت ثبت نام در طرح اقدام ملی مسکن در استان قزوین پر شد

ظرفیت ثبت نام در طرح اقدام ملی مسکن در استان قزوین پر شدناصری فر معاون بازآفرینی شهری و مسکن اداره کل راه و شهرسازی استان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ،گفت: ثبت نام متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن که از ساعت ۱۰ صبح امروز آغاز شد به علت تقاضای زیاد، ظرف دو ساعت تکمیل شد.

ناصری افزود: در مرحله اول برای استان قزوین دو هزار واحد در ۱۰ شهر سهمیه در نظر گرفته شده است.

او اضافه کرد: ثبت نام کنندگان پایش می شوند و افرادی که واجد شرایط نباشند از رده خارج و بر اساس ظرفیت ایجاد شده دوباره فراخوان برای ثبت‌نام مجدد اعلام می‌شود.

معاون بازآفرینی شهری و مسکن اداره کل راه و شهرسازی استان گفت: برای مرحله اول شهر‌های قزوین، آبیک، اسفرورین، بیدستان، اقبالیه، الوند، بوئین زهرا، خرمدشت، تاکستان و محمود آباد، مجری طرح اقدام ملی مسکن هستند و برای مرحله دوم یک شهری اضافه می‌شود و یا در همان شهر‌ها زمینی اختصاص داده خواهد شد.

او اضافه کرد: زمان مراحل دیگر ثبت نام ممکن است هر ماه و یا هر دو ماه یکبار اعلام شود.

انتهای پیام/ک