نویسنده سعودی: بن سلمان می‌خواهد با موسیقی و رقص جوانان کشورش را گمراه کند

نویسنده سعودی: بن سلمان می‌خواهد با موسیقی و رقص جوانان کشورش را گمراه کندبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه آمریکایی دیلی بیست، ترکی الشلهوب، نویسنده سعودی پس از صدور احکام پرونده قتل جمال خاشقجی در صفحه کاربری خود در پایگاه اجتماعی توئیتر به انتقاد از محمد بن سلمان پرداخت.

وی نوشت: بن سلمان فردی دو رو و خبیث است. او از سیاست حکام ظالم رم موسوم به "نان و سیرک" پیروی می‌کند.

این نویسنده افزود: مسئولان سعودی در حالت پس از مستی به سر می‌برند. آن‌ها درباره مثله شدن جسد خاشقجی پیش از ورود به کنسولگری عربستان بحث و پس از آن ادعا کردند قتل وی "غیر عمدی" بوده است.

او در ادامه تاکید کرد: بن سلمان می‌خواهد با موسیقی و رقص جوانان کشورش را گمراه کند.

دیروز دادستانی عربستان اعلام کرد علیه ۵ نفر از متهمان پرونده قتل خاشقجی حکم اعدام و علیه ۳ تن از دیگر متهمان این پرونده حکم ۲۴ سال زندان صادر شده، این در حالی است که متهمان اصلی این پرونده از جمله سعود القحطانی، مشاور ویژه ولیعهد، احمد العسیری، معاون سابق رئیس سازمان اطلاعات و محمد العتیبه، سرکنسول عربستان در استانبول، از دست داشتن در این جنایت تبرئه شدند. این احکام از سوی نهاد‌های حقوق بشری و بین‌المللی محکوم شد.

انتهای پیام/