امام جمعه نهاوند؛
حضور با بصیرت مردم در ۹ دی دشمنان و فتنه گران را ناامید کرد  

حضور با بصیرت مردم در ۹ دی دشمنان و فتنه گران را ناامید کرد به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، حجت الاسلام عباسعلی مغیثی، امام جمعه نهاوند در نشست شورای آموزش و پرورش گفت: مهمترین اصل انقلاب اسلامی ولایت فقیه است و اطاعت از ولی فقیه عامل موفقیت در حوادث مختلف انقلاب اسلامی بوده است.

او افزود: فتنه گران در سال ۸۸ کشور را ۸ ماه در فتنه قرار دادند ‌که در روز ۹ دی با حضور میلیونی مردم در صحنه، فتنه گران شکست خوردند.

امام جمعه نهاوند بیان کرد : اطاعت از ولایت فقیه و حضور با بصیرت و اگاهانه مردم در روز ۹ دی بساط فتنه و فتنه گران را جمع کرد.

او با بیان اینکه حضور مردم در ۹ دی آتش فتنه را خاموش کرد، یادآور شد: مردم در این روز نشان دادند به ارزش های انقلاب اسلامی پایبند هستند و این روز نقطه عطفی در تاریخ کشور شد.

مغیثی گفت: مردم هرسال در روز ۹دی تجدید میثاقی دوباره با رهبری و حفظ ارزش های نظام می کنند و می دانند اگر در صحنه های انقلابی بدون بصیرت حضور یابند دشمنان سواستفاده و بهره برداری خواهند کرد.

انتهای پیام/ د