مردم منطقه امروز به جمهوری اسلامی ایران تکیه کردند

دفاع مقدس به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،  سردار بهمن کارگر صبح امروز پنج شنبه در آئین تکریم و معارفه مدیرکل حفظ آثار و ارزش‌های اسلامی استان که در محل این اداره کل برگزار شد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا  گفت: عظمت استان کرمانشاه و رشادت‌ها و جانفشانی‌های مردم این استان در ۸ سال دفاع مقدس افتخار بزرگی برای کشور محسوب می‌شود.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس افزود: این استان همیشه سنگری در مقابل تهدیدات دشمن چه در مقابل ضدانقلاب قبل از دفاع مقدس و چه در مقابل ارتش جنایتکار بعثی‌ها بوده است.

سردار کارگر با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب که فرمودند جنگ از این استان آغاز و پایان یافت، بیان  کرد: البته در طول این سال‌ها آنطور که باید به این استان توجه نشده است لذا باید تمام تلاش خود را برای پیشرفت و توسعه این استان بکار بگیریم.

او  گفت: در ۵ سال گذشته در حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به اندازه ۲۰ سال کار کردیم، اما به اندازه ۵۰ سال دیگر کار باقی است.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس بیان داشت: رهبر معظم انقلاب فرمودند دفاع مقدس برای یک سال و ۱۰ سال و صد سال نیست همانطور که شکستن معاهده ترکمنچای را مردم هنوز حس می‌کنند موضوع دفاع مقدس ۲۰۰ سال دیگر می‌تواند موجب افتخار و بالندگی کشور باشد.

این مسئول افزود: دفاع مقدس فقط گذشته را به تصویر نمی‌کشد بلکه تکلیف آینده ما را نیز روشن می‌کند.

سردار کارگر گفت: موضوع دفاع مقدس درس ایستادگی و مقاومت است که باید این فرهنگ را به نسل آینده منتقل کنیم چرا که اگر این فرهنگ پایدار بماند کشور ما همیشه می‌تواند موفق باشد.

او  بیان داشت: موضوع ایستادگی و مقاومت دو مقوله بسیار مهم هستند که یادآوری گذشته می‌تواند این فرهنگ را به آیندگان منتقل کند.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس  بیان کرد: سال گذشته بیش از ۷ میلیون نفر از راهیان نور بازدید کردند که بیشتر آن‌ها جوانان ۱۵ تا ۳۰ سال هستند و کسانی هستند که دفاع مقدس را درک نکردند.

سردار کارگر بیان کرد: امروز اگر جمهوری اسلامی در بین جهان اقتدار دارد نتیجه ایستادگی‌ها و مقاومت‌های دوران ۸ سال دفاع مقدس است.

او اشاره‌ای به جنگ جهانی اول و دوم داشت و گفت: در این جنگ‌ها به جای ایستادگی و مقاومت شاه وقت کشور را ترک کرد و کشور را زیر سلطه دشمنان بردند، اما در دوران دفاع مقدس با مقاومت ایستادگی امام (ره) و مردم حتی یک وجب از خاک کشور را به دشمن ندادند.

 

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس اظهار داشت: امروز مردم منطقه به جمهوری اسلامی ایران تکیه کردند و این افتخار بزرگی برای کشور ماست.

این مسئول عنوان کرد: همانطور که رهبر انقلاب بار‌ها اشاره فرمودند اگر صوت شهدا ۳۰۰ سال دیگر به گوش ما برسد بهجت و سرور برای ما بدنبال دارد.

او افزود: در مقابل نشر فرهنگ دفاع مقدس همه مسئول هستند و خوشبختانه امروز شاهدیم که همه مسئولین در این راستا پای کار هستند.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ادامه داد: اگر دفاع مقدس را اسیر مسائل جناحی کنیم خیانت بزرگی است چرا که شأن دفاع مقدس بسیار بالاتر از هر مسأله‌ای است.

این مسئول همچنین اظهار داشت: البته باید جلوی تحریف دفاع مقدس را نیز بگیریم و کسانی که در دفاع مقدس نقش آفرینی کردند به دور از مسائل روز نقش آن‌ها را نادیده نگیریم.

او در پایان ضمن تقدیر از زحمات سردار محمدی در طول این ۸ سال خدمت در اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه، گفت: با توجه به اهمیت پروژه موزه دفاع مقدس در این استان مأموریت اصلی سردار کارگر باید تلاش برای ساخت و احداث این موزه باشد که ان شالله خرداد ۱۴۰۰ شاهد افتتاح آن باشیم.

انتهای  پیام/ز