ارائه خدمات اورژانس به مردم در مراسم تشییع سردار سلیمانی

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمد امین زرگر رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: تیم‌های متخصص امداد در تشییع شهید سپهبد قاسم سلیمانی در اهواز به ۳۰۰ نفر از شرکت کنندگان خدمات امدادی ارائه دادند.

او با بیان اینکه ۱۰ تیم ۲ نفره با کوله پشتی در بین جمعیت بودند تا در صورت نیاز خدمات رسانی را انجام دهند افزود: این افراد به دلیل ازدحام بسیار و فشار جمعیت و شدت تاثر و اندوه دچار مشکل شده بودند.

زرگر بیان داشت: ۲۹۰ نفر ازآنان با عارضه کاهش فشار خون، قند، تنگی نفس و استرس به صورت سرپایی مورد درمان قرار گرفتند؛ و ۱۰نفر از شرکت کنندگان از جمله یک زن باردار نیاز به خدمات امدادی بیشتر نیاز داشتند که با آمبولانس‌های اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان اعزام شدند.

انتهای پیام/م