دیدار با بازماندگان حادثه تشییع در کرمان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، موحد ،رییس کل دادگستری استان کرمان شامگاه امروز به همراه حجت الاسلام و المسلمین علیدادی سلیمانی نماینده، ولی فقیه و امام جمعه کرمان با حضور در منزل خانواده‌های جانباختگان مراسم تشییع پیکر سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در کرمان با بازماندگان دیدار و مراتب تالم و تاثر آیت الله رئیسی ریاست قوه قضاییه را به آن‌ها اعلام کردند.

یدالله موحد در این دیدار‌ها با درود به روح بلند سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و دیگر شهدای مقاومت، گفت: حضور عظیم و فراموش نشدنی مردم ایران اسلامی در مراسم بدرقه سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، شکوه دیگری از وفاداری مردم به انقلاب اسلامی، آرمان‌های امام (ره)، مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و شهیدان بود.

او بیان داشت: با نهایت تالم، در مراسم تشییع پیکر مطهر شهدای مقاومت در شهر کرمان، جمعی از عاشقان و دلباختگان سردار بزرگ اسلام حاج قاسم سلیمانی، به لقاء الله پیوستند.

موحد با ابراز تاسف و تاثر، مراتب تسلیت ریاست  قوه قضائیه، آیت الله سید ابراهیم رئیسی را به خانواده داغدار این عزیزان رساند و از ذات اقدس الهی برای آن مرحومان رحمت و غفران الهی و برای بازماندگان صبری جمیل و اجری فراوان از درگاه خداوند سبحان مسئلت کرد.

انتهای پیام/ی